MERHABA DA senin başka üyeliğin var mıydı ? sanki bir yerden hatırlıyorum
CcC_----İstisna Bizsek kaideyi BOZARIZ----_CcC
"Ey İman edenler! Yahudi ve Hıristiyanları veliler (dost ve üzerinize hâkimler) edinmeyin, (çünkü) onlar birbirlerinin velileri (dostları) dırlar. İçinizden kim onları dost edinirse, o da onlardandır. Şüphesiz ki Allah zulmeden bir kavmi hidayet etmez." (Maide, 51)
(29-12-2009 11:24 AM)Whiskey123 demiş ki | Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir | Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz... |Evet Var RicarDinho..HatırlarSnz.
hmm msnimde vardın ordan hatırlıyorum
CcC_----İstisna Bizsek kaideyi BOZARIZ----_CcC
"Ey İman edenler! Yahudi ve Hıristiyanları veliler (dost ve üzerinize hâkimler) edinmeyin, (çünkü) onlar birbirlerinin velileri (dostları) dırlar. İçinizden kim onları dost edinirse, o da onlardandır. Şüphesiz ki Allah zulmeden bir kavmi hidayet etmez." (Maide, 51)
Burakkaan tekrardan hoşgeldin sitemize..Özlettin kendini niye terkedip gittin bizi gözlerimiz yolda kaldı Neyse şaka bi yana bizim kapımız Manyaklara her zaman açıktır Biz manyağız sende manyaksan bizdensin
(29-12-2009 10:25 AM)Whiskey123 demiş ki | Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir | Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz... |Hepinizle Tanışmayı istiyorum.
memnuniyetle falan hoşgeldin ben pınar =)
Biz Bize Gerici Diyenlere Ancak ''Deh'' Demek İçin Gerideyiz ..!
Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip, varlığını ilikler misin ömrüme..?