"Ey İman edenler! Yahudi ve Hıristiyanları veliler (dost ve üzerinize hâkimler) edinmeyin, (çünkü) onlar birbirlerinin velileri (dostları) dırlar. İçinizden kim onları dost edinirse, o da onlardandır. Şüphesiz ki Allah zulmeden bir kavmi hidayet etmez." (Maide, 51)
(10-09-2008 04:13 PM)BaŞaK demiş ki | Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir | Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz... |çılgın, çapkın,sevimli,saygılı,canayakın,sempatik daha yazarımda yazarım ben canım kardeşim için...Seviyorum seni Legolas...Ablasının bitanesi....
(12-09-2008 07:03 PM)goke demiş ki | Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir | Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz... |10 numara biri tambi kanka ama bi kötülüğü var tüm kızları kapıyo oda canı saolsun
(24-06-2009 10:56 PM)Kı$_GüNe$i demiş ki | Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir | Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz... |kızlara çok düşkün olması tartışılır bi özelliği ama biz onu öyle kabullendik her yönüyle süper bi insan diyorum başka bişe demiyorum
Çok teşekkür ederim canım..Kalp kalbe karşıdır..Sende her yönünle süper bi insansın Bunları bana söylediğin için söylemiyorum içinden gelrek söylüyorum