![]() |
|
Kurtlar Vadisi nde şok haber. .. - Yazdırılabilir Sürüm +- MaNYaKLaR VaDiSi (http://www.manyaklarvadisi.com) +-- Forum: Komedi Bölümü (/forumdisplay.php?fid=33) +--- Forum: Uydurma Haberler (/forumdisplay.php?fid=157) +--- Konu: Kurtlar Vadisi nde şok haber. .. (/showthread.php?tid=18795) |
Kurtlar Vadisi nde şok haber. .. - eskisaid - 15-06-2009 01:53 PM Pana Film'in Show tv de yayınlanan, her perşembe tutkuyla izlenen vazgeçilmez dizi Kurtlar Vadisi nde her şeyi alt üst edecek şok bir gerçek ortaya çıktı. . Aslan Bey . .yıllar önce ölmesine rağmen.. inanılmaz bir istihbaratçı olduğu için. . her nasıl olduysa Polat Alemdar a bir pusula yolladı. . pusula da Polat ın aslında ulusal güvenlik müsteşarı olan iskender Büyük ün öz oğlu olduğu yazıyodu.. . Polat bunu görünce şok oldu. . İskender e gitti. . Elini öptü. . her şeyi anlattı. . İskender de o güzel sesiyle. . "polat ım . . canım oğlum " dedi. . ve asıl hain olan Davut Tataroğlu nu ortak düşman olarak kararlaştırdılar. . saygılarımla. . . -- ﺁﺱﮎ ﺲﺁﺩ -- RE: Kurtlar Vadisi nde şok haber. .. - $_GoKe_$ - 15-06-2009 10:37 PM konu başlığına bakmadan okudum dedim ne kurtlar vadisi dallas vadisine dönmüş cidektim
RE: Kurtlar Vadisi nde şok haber. .. - eskisaid - 15-06-2009 10:48 PM ![]() ![]() . . . ![]()
RE: Kurtlar Vadisi nde şok haber. .. - ***_LEGOL@S_*** - 16-06-2009 03:18 PM Emeğine sağlık +rep
RE: Kurtlar Vadisi nde şok haber. .. - eskisaid - 16-06-2009 03:22 PM eyvAllah.. . RE: Kurtlar Vadisi nde şok haber. .. - nymphe - 16-06-2009 03:52 PM güzel =) |